Draaikruizen: 2- & 3-poots draaikruis tourniquets (laag & hoog)

Draaikruizen & draaikruis tourniquets

Onze lage draaikruizen koppelen fraaie vormgeving aan gebruiksgemak, slimme technologie en een hoge verwerkingscapaciteit. Deze draaikruis tourniquets vormen een ideale oplossing voor toegangscontrole van en naar beveiligde ruimtes, en zijn populair in Klasse A-kantoorgebouwen, bedrijvenverzamelgebouwen, ontvangstruimten van grote organisaties. Maar ook bij datacentra, universiteitsterreinen, onderwijsinstellingen, recreatiecentra en openbaar vervoer bieden onze draaikruizen de gewenste toegangscontrole. Naast lage draaikruizen biedt IQ-Pass ook een ruim assortiment hoge draaikruizen voor binnen- en buitengebruik, inclusief varianten geschikt voor fietsers en rolstoelgebruikers.

Meer weten? Of wilt onze draaikruis tourniquets zelf bekijken in onze showroom in Breukelen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of afspraak: bel [phone-iq-tourniquet] of stuur een mailtje naar info@iq-pass.com.

 • Lage tourniquets
 • Hoge tourniquets
 • Tijdelijke tourniquets
 • Opties & Accessoires
 • Vraag een offerte aan

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Bericht
  Erasmus MCETTIQ-Pass bouwt aan de toekomstTAQAWondermateriaal grafeen zorgt voor revolutie – wat betekent dit voor toegangscontrole?